Kalender

Etter et langt arbeidsliv i pressen, lengst i Dagens Næringsliv og TV 2, hadde jeg en siste sending på Økonominyhetene i TV 2 Nyhetskanalen i august 2016. Jeg hadde da hatt mer enn 10 000 sendinger med dette programmet, en krevende, men svært givende jobb. Likevel har jeg aldri angret på at jeg sluttet og begynte som forfatter på heltid. Noe TV-jobbing er det ennå, det er en sterkt vanedannende bransje, turer for "Reiseakademiet" og ikke så rent få foredrag, bokbad og andre typer opptredener.
Skrivehulen ligger i Artillerigården i Gamlebyen, Fredrikstad. Men jeg er opprinnelig fra Lillestrøm og har bodd i Hamar, Trondheim og Minneapolis. Jeg har vært Fulbright-stipendiat og har en amerikansk mastergrad i "Political Science". Det er blitt mange bøker og mye journalistikk, men det viktigste jeg har fått til heter: Ingrid, Torbjørn og Ole Magnus.
Jeg beskrives av mine nærmeste som svært sosial og i overkant pratsom, så ta gjerne kontakt om dere lurer på noe eller bare vil prate litt.

Kommende arrangementer

Om du vil holde deg oppdatert kan du abonnere på endringer. Se boksen nederst på siden. Du får da varsel på din e-post fra meg.

No items found.

Hold deg oppdatert

Om du vil holde deg oppdatert kan du abonnere på endringer. Du får da varsel på din e-post fra meg.

Takk! Du er nå meldt på nyhetsbrevet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Copyright © 2020. Alle rettigheter forbeholdes.